top of page

Biofotonen Therapie

Biofotonen therapie werkt op het lichtniveau van elk levend wezen


Mensen hebben, net als iedere levensvorm, een unieke signatuur in hun lichtexpressie. Wanneer signalen van een andere oorsprong de integriteit van ons licht verstoren, kunnen er symptomen verschijnen. Ontwrichtende signalen kunnen bijvoorbeeld afkomstig zijn van externe factoren zoals bacteriën, virussen, gifstoffen, vaccinaties en straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons. Ook intrinsieke oorzaken zoals onze eigen reacties op stressvolle gebeurtenissen of zelfs een verkeerde vorm van meditatie kunnen van invloed zijn. De aanwezigheid van deze storende signalen zorgt voor incoherentie van het licht.

De Chiren, en de methode is ontwikkeld door Johan Boswinkel, wordt ondertussen in steeds meer landen gebruikt. Er wordt met dit instrument gemeten en behandeld.

Tijdens de behandeling houdt je 2 quartz glazen staven vast in de handen die via glasvezel kabels verbonden zijn met de Chiren. De Chiren helpt het lichaam door de coherentie van het licht te verbeteren en de verstorende signalen te neutraliseren via fase inversie.

Dit proces wordt daarna herhaald via glasplaten voor de voeten. De meting en behandeling duurt in totaal rond de 1,5 uur  tot maximaal 2 uur bij de therapeut, waarna de behandeling nog 72 uur doorwerkt. Tijdens deze 3 dagen van regeneratie en herstel kan je je wat meer vermoeid zijn en wat meer dorst hebben omdat er ook meer gifstoffen dan anders uitgescheiden worden. Met voldoende rust en genoeg drinken, kan het lichaam in die 3 dagen een mooie vooruitgang ervaren.

De therapie vindt plaats in Amsterdam Oost. Ik kan naar je toe komen, afhankelijk van de afstand reken ik reistijd en kosten.
Afspraken kunnen altijd minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd worden .

Het totaal aantal behandelingen die nodig zijn verschilt per persoon, maar ligt tussen de 3 tot 8 behandelingen. Voor een optimaal effect is het van belang dat er tussen de eerste en tweede afspraak ongeveer 3 tot maximaal 5 dagen zitten. Daarna vinden de afspraken wekelijks plaats.

1 losse behandeling kost 145 euro (inclusief 21% BTW)
Bij 3 behandelingen of meer kost 1 behandeling 125 euro (inclusief 21% BTW)

Huisdieren, gratis voor cliënten, los 25 euro (inclusief 21% BTW)

Voor een telefonische intake, vul het contactformulier of bel naar +31 6 4825 8752, spreek je vraag en of bericht in op mijn voicemail en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Voor meer informatie over de therapie en oorsprong ga naar de website www.bio-fotonen.nl

bottom of page