top of page
Mijn naam is Laetitia Schulten. Samen met mijn hond Danae woon en werk ik in Amsterdam Oost.

Na mijn studie Communicatie Creatief heb 10 jaar lang verschillende functies gehad bij de UvA. Doordat ik veel last kreeg van mijn rug ben ik mij gaan verdiepen in Critical Alignment Yoga en heb ik na10 jaar bureauwerk het roer omgegooid en ben ik les gaan geven, in verschillende yoga studio's en bedrijven in en om Amsterdam. Momenteel geef ik les aan de docentenopleiding van de Critical Alignment Yoga in Amsterdam en geef ik les in de studio van Yogatoday in Weesp. 


Toen ik net begon met les geven werd ik uitgenodigd door mijn lieve nicht om mee te gaan naar New York voor een training Biontology gegeven door Johan Boswinkel. Ik was gefascineerd door deze andere kijk op gezondheid en leven met zijn mooie therapie. Het duurde even voordat ik deze training in de praktijk bracht, maar in 2020 toen alle studio's en kantoren gesloten waren was het zover. Vanaf toen leerde ik mij het meten met de Chiren aan en heb ik opnieuw de training gevolgd. Naast lesgeven in Critical Alignment Yoga en Therapie ben ik ook werkzaam als Biofotonen therapeut.

De twee zijn een mooie samenwerking. Waarmee je met Critical Alignment Yoga en Therapie structurele problemen oplost in het bewegingsapparaat. Zo lost de Biofotonen Therapie verstoringen op zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en verbeterd wordt.
 

Lees hier het interview met yoga-international over de Biofotonentherapie

bottom of page